Monday, February 11, 2013

Fondul de ten

Un ten cu aspect ingrijit si luminos este foarte important pentru mine, asa ca sunt atenta la produsele pe care le folosesc.
In materie de fond de ten, sunt multumita de cele de la Vichy. In prezent, folosesc 2 tipuri: Dermablend (cu putere mare de acoperire) si AeraTeint (cu textura aerisita si putere de acoperire medie). 
Aerateint il folosesc mai ales vara, deoarece chiar si cand este foarte cald, tenul meu arata foarte bine. Am 2 nuante, in functie de cat de tare ma bronzez. Pretul e in jur de 70 lei, insa se aplica putin si iti ajunge ceva timp un tub. 
Dermablend, il folosesc mai ales iarna, pentru ca simt ca imi protejeaza foarte bine tenul de frig, pe langa faptul ca ascunde imperfectiunile (in pozele din postul anterior am 2 poze close-up si se poate observa efectul Dermablend). Ca pret, este acceptabil (85 lei la Sensiblu, daca ai card), insa este foarte dens si folosesc o cantitate mica la fiecare aplicare. Mie imi ajunge un tub in jur de 4 luni, in conditiile in care il folosesc zilnic.
Trebuie insa folosita si putina pudra, pentru ca la un moment dat fata incepe de luceasca.
Am tot incercat mult fonduri de ten, insa m-am oprit la acestea 2 pentru ca isi fac treaba cu succes :)


No comments:

Post a Comment