Friday, October 16, 2015

Slabitul dupa nastere + Concurs

Buna dragele mele,

Dupa cum stiti in decembrie 2014 am ramas insarcinata. Am avut o frumoasa sarcina de 41 saptamani, in urma careia nu am ramas cu vergeturi pe burtica, dar cu ceva kilograme in plus. Am nascut natural un minunat baietel de 3.90 kg si 53 cm pe data de 23 septembrie 2015. Nu am sa mint, este foarte grea nasterea naturala, sunt dureri foarte mari, insa refacerea este mai usoara decat dupa cezariana. Totusi am avut o usoara depresie dupa nastere, dar cu ajutorul familiei am trecut peste ea cu bine.
Acum avem si laptic si bebele creste frumos si sanatos, ieri a implinit 3 saptamani.

Ne-am obisnuit impreuna, este mai greu cu somnul, insa sper cu timpul sa rezolvam si aceasta problema.

Noua mea provocare este slabitul, pentru ca vreau sa fiu o mama in forma si sanatoasa, sa ma pot ocupa si bucura de copilul meu. Slabitul sanatos inseamna alimentatie corecta si sport. Cu alimentatia o rezolv acasa, insa ce fac cu sportul? As putea rezolva tot acasa, dar parca mereu gasesc motive sa aman exercitiile, asa ca am decis sa imi fac abonament la o sala de aerobic.
Am ales sala "Expert Workout" care este in centrul Bucurestiului, pe blvd Decebal (langa Rondul Piata Alba Iulia) si imi este usor sa ajung acolo, de oriunde as veni, de acasa sau din oras dupa ce rezolv diverse. Sala este destinata exclusiv doamnelor si domnisoarelor, au ore de aerobic si kangoo jumps in fiecare zi, iar antrenorii sunt experimentati si atenti cu clientele.
Pentru mai multe detalii, puteti intra si pe site-ul lor: http://expertworkout.ro/

CONCURS: Am si un concurs pregatit pentru voi impreuna cu Expert Workout.
Puteti castiga 2 abonamente pentru aerobic de 4 sedinte astfel:
  - dati like si share la acest post pe facebook
  - dati like si share paginii de facebook  https://www.facebook.com/expertworkout
  - lasati un comentariu la acest post pe blog sau pe facebook.
Cele 2 castigatoare vor fi anuntate pe 1 noiembrie.

Mult succes!!!!

No comments:

Post a Comment